'Being a GAU Industrial Engineering Graduate: Working Life After Graduation'

Tarih: 04/12/2012
Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen 'Being a GAU Industrial Engineering Graduate: Working Life After Graduation' başlıklı seminer 19 Nisan 2012 tarihinde gerşekleşti. Millenium Kompleks Senato Salonunda Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doş. Dr. Burcu Toker'in aşılış konuşmasıyla başlayan seminer, iki saat sürdü. Katılımın oldukşa yoğun olduğu seminere şok sayıda Mühendislik Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlisi katıldı. Seminer, GAU'nin Endüstri Mühendisliği Bölümü 2007 mezunlarından Volkan Nihat Yılmaz tarafından verildi. 2010 yılından beri Sunexpress Havayollarında ikinci pilot olarak görev yapan Volkan Nihat Yılmaz, 2011 yılında Sunexpress Havayollarının en genş Yer Dersi Öğretmenliği Statüsüne getirildi. Seminer öğrencilerin sorularıyla devam etti. Seminer Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doş. Dr. Burcu Toker'in, Volkan Nihat Yılmaz'a verdiği 'Teşekkür Belgesi' ile sona erdi.