HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU

GAÜ'DEN

GAÜ'DE 32.DÖNEM MEZUNLARI, GALA GECESİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 32. dönem mezunları, Le Chateau Lambousa Hotel’de gerçekleşen Gala Gecesinde, mezuniyetlerini kutladı.

GAÜ 32. Dönem Mezuniyet Balosunda, mezunlar gecede doyasıya eğlenirken, mezunların ve yakınlarının katıldığı geceye ayrıca, GAÜ Akademik ve idari kadrosuda eşlik etti.

Mezun olan öğrenciler ile gerçekleştirilen röportajda, öğrenciler büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde olduklarını belirtirlerken, mezun olmanın haklı gururu içinde olduklarını söylediler.

Gecede Konuşma gerçekleştiren, GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Sualp Davut, öğrencilere iyi dilekte bulunarak, mezuniyet sonrası hayatlarında başarılar diledi.
GAÜ 32. Dönem Mezuniyet galasında sahne alan, Dilara Ferit ve Grup Rast’ın muhteşem performansı ile, öğrenciler doyasıya eğlendiler.